Sunday, June 29, 2008

Upacara sambutan kepulangan Dr Hanan

21 hb July adalah tarikhnya. Semalam my father call dan bagitau yang my bro, Dr Han akan tiba 21 hb july. So dia dan my mom dah beli tiket ke KLIA 20July dijangka sampai jam 11 malam 20hb. Sementara Dr Hanan dijangka sampai jam7 pagi 21hb. SAya ajak tgu kat rumah saya dulu , tetapi seperti dijangka mereka tolak dan sanggup tgu 8 jam kat KLIA walaupun rumah saya dgn KLIA 28 km sajer. Oklah saya faham situasi mereka. Kemudian tiket balik dari KLIA ke Kota Bharu adalah jam 2 ptg 21 hb. Lg 7 jam nak tgukat situ. Saya akan ajak jugak ke rumah saya untuk mereka berehat dan mandi. Untuk upacara sambutan kepulangan ini, my father telah siap dengan pasukan kompangnya dan upacara2 tertentu. Dr Hanan dan Dr Shieda mesti terkejut! Apa2 pun selamt kembali..

3 comments:

tiffany said...

pasukan kompang??? upacara apa tu abg.mie??? kemusykilan melanda diriku.... ni yg berdebar2 aje nak balik.... :)

ibu said...

Tgklah nanti, sambutan kepada anak2 yang telah membanggakan ibubapa mereka. So tindakan yang tiff perlu ambik ialah practice teknik pelukan. Supaya bila tiba nanti tidak kekok nak buat. Suprisenya..

norulaina said...

haa.. tu dia. siap ado kompang & upacara2 lg. karpet merah ado ko? 'teknik pelukan'? wah2.. salah teknik bahaya tu hehe