Wednesday, June 4, 2008

Kedai Perfume Reject

Bangga sebab my close friend dah jadi businessman. Dia bukak kedai jual perfume yang reject. Harga 50% murah dari harga sebenar. I baru jer beli Tierry Mugler-iceman 100ml dengan harga RM140. Kalau harga sebenar RM400++. Kalau orang lain nak takkan dapat RM140 sebab dia juak RM 180. TApi kalau jadi member dapat less 20%. Nama kedainya ialah reject Perfume Shop. Lokasi kat Tesco Kota Bharu dan Kota Sri Mutiara (Billion) kota bharu.
Selain dari itu dia juga bukak TAB Store , sebuah kedai menjual pakaian branded yang reject tetapi baru. Hampir kesemua brand terkenal ada seperti Zara, Prada, levis dan lain lain. Harga 50% lebih murah dari yang sebenar. Mungkin orang akan mempertikaikan keasliannya , tapi hanya 'jauhari mengenal manikam'. Orang yang tak biasa takkan tahu. * Gambar kedainya akan diuploadkan nanti sebab line slow.

2 comments:

ibu said...

erm.. dah dpt 50% less ringan2 kan la tgn belanja i apa2 dr kedai baju ur fren 2... :)

Perfume Malaysia said...

Walaupun Reject tapi tetap Perfume Original jugak tu, mungkin ada kekurangan sikit-skit..

Nanti bila bisnes dia makin maju mintak la free sekotak perfume tu. xyah minta less2 dah.hehe..

Perfume Malaysia