Sunday, June 22, 2008

Tahniah Dr Mohd Hanan & Friends


Tahniah Bro, now saya dah boleh panggil Doc. Tahniah juga for my future in law. Tq for take care of my Bro sepanjang pengajian. Ma dan Pa pasti berbangga. Now one of their kids telah menjadi Doktor. So, tercapailah hasrat Pa sebenarnya. Pa , sebenarnya ingin betul anaknya menjadi doktor. Kalau tak takkan dia letak nama saya "SUKYME". Ini kerana dia pernah berkerja dengan seorang Doktor yang begitu baik bernama Dr. Sukimi. So ,sebab nak sangat anaknya jadi doktor terus letak nama tersebut. Tapi kalau setakat letak nama saja tak menjadi, kalau anak tersebut tidak berusaha dengan besungguh-sungguh. Begitulah terjadi, saya telah menghampakan harapannya bila dapat SPM 18 agg. Sungguh teruk. Nasib baik Add math dapat a1, dapatlah jadi Engineer dan hari ini jadi Askar. So, kepada my Bro, tq kerana dapat menggembirakan Pa dan Ma. Teruskan berbakti pada mereka. Selamat menempuhi alam kehidupan yang sebenar.

4 comments:

Hannan said...

thank you bro!

norulaina said...

gagal sekali bukan gagal selamanya.. tapi pencetus pd kejayaan yg lbh gemilang percayalah!

tiffany said...

time kasih abg mie.... :)

takpe, kisah lama jgn dikesali, macam kata kak na tu... hehe... yang pasti sbg seorang seorg ayah and suami abg.mie dah berjaya... even ane sendiri admit die sgt bangga dan kagum ngna abg.mie tau...

Princess Redbloodsnow said...

hehe..kire orite ler tue...
jadik pegawai askar...
sucessfull sume ek anak² ur parents neh

:)

owh ya...im a fren of hans n ida :)